Mitsubishi Electric Corporation

Výroba, marketing a predaj elektrických a elektronických zariadení

Vystavovatelia

blaži
Ivan Blaži
horos
Peter Horos

Informácie o firme

S viac ako 100-ročnými skúsenosťami v poskytovaní spoľahlivých, vysoko kvalitných produktov je Mitsubishi Electric Corporation uznávaným svetovým lídrom vo výrobe, marketingu a predaji elektrických a elektronických zariadení používaných v spracovaní informácií a komunikáciách, vesmírnom vývoji a satelitných komunikáciách, spotrebnej elektronike, priemyselných technológiách, energetike, doprave a stavebných zariadeniach. Mitsubishi Electric obohacuje spoločnosť technológiou v duchu svojho hesla “Changes for the better” („Zmeny k lepšiemu“).

Mitsubishi Electric Factory Automation Bussiness Group ponúka širokú škálu automatizačných a spracovateľských technológií, vrátane riadiacich jednotiek, pohonových produktov, produktov na distribúciu a kontrolu energie, elektroiskrových strojov, strojov s elektrónovým lúčom, laserových obrábacích strojov, počítačových numerických kontrolérov a priemyselných robotov. Mitsubishi Electric pomáha priniesť vyššiu produktivitu a kvalitu do výrobných liniek. Okrem toho jej rozsiahle servisné siete po celom svete poskytujú zákazníkom priamu komunikáciu a komplexnú podporu. Globálny slogan “Automating the World” („Automatizujeme svet“) ukazuje prístup spoločnosti k využívaniu automatizácie na zlepšenie spoločnosti prostredníctvom aplikácie pokročilých technológií, zdieľania know-how a podpory zákazníkov ako dôveryhodného partnera.

Slovenská pobočka Mitsubishi Electric Europe B.V. – organizačná zložka je súčasťou Mitsubishi Electric Europe B.V., úplne vlastnenej dcérskej spoločnosti Mitsubishi Electric Corporation z Japonska.



image003
Pripravili sme pre vás jedinečnú príležitosť zažiť budúcnosť robotiky na vlastnej koži. Predstavujeme vám náš revolučný mobilný stôl s robotom, ktorý je viac než len technologickým zážitkom – je to zábava spojená s inováciou. Príďte si zahrať hokej s naším robotom! Tento unikátny robotický systém nielenže demonštruje precíznosť a rýchlosť, ale aj interakciu na úrovni, ktorú ste doteraz nezažili. Či už ste technologický nadšenec, hráč, alebo jednoducho chcete vyskúšať novú formu zábavy, naša expozícia vás určite nadchne.